Om os

Peter og Johannes

Hvem er vi?

Söderberg o Haglund Parkett & Golv Aktiebolag

Grundlagt i 1993 af barndomsvennerne Peter Söderberg og Thomas Haglund. Virksomheden har med hjælp fra nuværende medejer Johan Gustafsson hjulpet hundredvis af privatpersoner og virksomheder med alt indenfor trægulve ( afslibning , lægning og behandling ). Med over 50 års kombineret erfaring med trægulve og planlægning har Peter og Johan nu besluttet at udvide deres eksisterende forretning og starte trägolvsbutiken.se. Butikkens formål er, at du som privatperson eller håndværker skal kunne bestille dit drømmegulv direkte via vores e-handel (inkl. gratis konsultation med enten Peter eller Johan) eller komme og besøge os i butikken et stenkast fra Telefonplan i Stockholm til sammen med os at vælge dit drømmegulv og planlægge og udføre den samlede entreprise.

billede af produkter

Produkter, tjenester og leverandører

"Nordiske trægulve til nordiske miljøer"

Trägolvsbutiken.se har valgt at samarbejde med følgende nordiske leverandører , som alle tilbyder højkvalitets trægulve og hurtige leveringer. Vi er specialister i alt indenfor trægulve såsom lægning, afslibning inkl. alle typer behandlinger.

  • Moland
  • BOLIGENE
  • Bjerg & Bjerg
  • NQD
  • Mørk skov
  • Miljøstyrelsen
  • Ardbo
billede af Peter

Peter Söderberg

Aktiv i gulvbranchen siden 1987

Startede sin karriere den 1. september 1987 hos Raines Parkett i Tumba. Efter 6 år som gulvlægger/gulvafsliber valgte Peter at starte Söderberg o Haglund Parkett & Golv Aktiebolag (også kaldet S&H) sammen med Thomas Haglund den 5. marts 1993. I 1998 udvidede Peter og Thomas forretningen ved at hente 20-årige Johan Gustafsson, som overtog forretningen i 2006, da Peter skiftede til at arbejde med større kontrakter for Golv2000 AB.

I dag står Peter til rådighed på trägolvsbutiken.se for at hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem. Går du med tanker om at købe nye gulve / genopfriske dine gamle, så tøv ikke med at ringe til Peter på 070 568 42 89 og gribe chancen for at få hjælp fra en ægte veteran.

billede af Johan

Johan Gustafsson

Aktiv i gulvbranchen siden 1998

Med over 20 års erfaring indenfor gulv/gulvafslibning og med hjertet i Söderberg og Haglund Parkett & Golv Aktiebolag, finder vi Johan Gustafsson. Johan blev ansat i virksomheden i 1998 og har siden 2006 drevet virksomheden i eget regi. Johan ved alt om trægulve og er specialist i pigmenteringer og behandlinger . Johan er og har altid været særligt værdsat af virksomhedens kunder som en perfektionist med sans for detaljen. Tøv ikke med at ringe til Johan på 070 598 42 87 og vil gerne tale med en fagmand.